RENAULT ПОКАЖЕ НОВИЙ MEGANE R.S. НА ГРАН-ПРІ МОНАКО ФОРМУЛИ-1

new megane rs

  • 26 травня під час Гран-прі Монако Формули-1 широкому загалу вперше буде презентований новий Megane R.S.
  • Megane R.S. буде пофарбований в жовто-чорні кольори Renault Sport і проїде відомою вуличною трасою князівства Монако під керуванням Ніко Хюлькенберга.
  • Прем'єра нового Megane R.S. відбудеться на Франкфуртському автосалоні у вересні.

У лінійці автомобілів Renault Sport знаходить відображення величезний досвід Renault, накопичений за останні чотири десятиліття участі в Формулі-1. Завдяки цьому, вже майже 15 років в трьох поколіннях флагманської моделі Megane R.S. застосовуються найпередовіші технічні рішення. Серед них такі, як передня підвіска з незалежними поворотними кулаками, два варіанти шасі (Sport і Cup), спортивні сидіння Recaro, гальмівні супорти Brembo, система R.S. Monitor та інші.

Фахівці Renault Sport постійно проводять дослідження, щоб пропонувати клієнтам виняткові за своїми характеристиками підвіски і двигуни, покращують аеродинаміку, підвищують рівень економічності спортивної лінійки і впроваджують в неї кращі технології зі світу Формули-1.

Новий Megane R.S., офіційна прем'єра якого повинна відбутися у вересні на Франкфуртському автосалоні, вперше з'явиться перед широким загалом в Монако в п'ятницю 26 травня під керуванням Ніко Хюлькенберга. Автомобіль буде пофарбований в жовто-чорні кольори на честь 40-річчя участі Renault у Формулі-1.