ВІДЧУЙТЕ МУЗИЧНИЙ ДРАЙВ З RENAULT CAPTUR І АУДІО СИСТЕМОЮ FOCAL!

У серпні в офіційних дилерських центрах Renault стартує унікальна пропозиція на яскравий кросовер Renault Captur з привабливою ціною і хай-тек аудіо системою Focal в подарунок!

Renault Captur - нова тенденція міського автомобіля. Ця модель поєднує характеристики яскравого позашляховика, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека.

У серпні придбання Renault Captur стане ще більш вигідним, адже його ціна стартує від 497 233 грн, а разом з цим щасливий володар яскравого кросовера отримає у подарунок музичний драйв, який забезпечить аудіо система Focal.

Французька аудіо система Focal - це набір із 6 високо ефективних динаміків та з активним сабвуфером, що забезпечує розширений діапазон частот і збільшує загальну потужність акустичної системи.

Основні переваги аудіо системи Focal:

· преміальна точність звучання;

· оптимізований звук і регулювання потужності;

· пульт дистанційного керування з регулюванням низьких частот;

· загальна звукова потужність 380 Вт;

· повний комплект для установки (роз'єми, кабелі тощо).

Таким чином динаміки і гучномовці з високою точністю відтворення звуку і маркуванням «зроблено у Франції» будуть супроводжувати вас у кожній точці подорожі. Renault Captur з аудіо системою Focal дозволить зануритися в новий світ задоволень і емоцій!

Кросовер Renault Captur приваблює не тільки своїм персоналізованим зовнішнім виглядом, але і практичністю. На дорозі його вирізняє 2-кольоровий дизайн кузова, хромовані або кольорові окантовки (решітки радіатора, протитуманних фар, бічних протекторів, порога багажника), фірмовий дизайн фар Renault. А компактні форми, високий кліренс і великі колеса дозволять легко пересуватися по місту.

Комфорт у салоні Renault Captur водієві і пасажирам забезпечить яскравий інтер'єр, оригінальні колірні рішення та ергономічна панель приладів, а відтепер ще й преміальне звучання улюбленої хвилі з аудіо системою Focal!

Renault Captur. Лови момент!

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

· віртуальний шоу рум - це відео-презентація, за допомогою якої можна дізнатися про інтер'єр, екстер'єр та персоналізацію Renault Captur https://www.youtube.com/watch?v=LQ-2AyaxxF0.

· інформаційні матеріали на офіційному сайті компанії Renault в Україні https://www.renault.ua/uk/models/passenger/captur/captur.

У 2016 році бренд RENAULT зайняв 1е місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%.

Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.